Intregul corp uman este o mare zona erogena.

Femeile si barbatii sunt diferiti din multe puncte de vedere, in special in ceea ce priveste erotismul.

Cu toate astea, ambele sexe au in comun cateva zone erogene.

 

Anumite zone ale corpului sunt prevazute cu multiple terminatii nervoase, fapt ce le face mai sensibile la stimulare.

 

Zonele erogene se impart in doua categorii: zonele primare- care sunt cele mai sensibile si reactioneaza rapid la stimulare; si secundare, care pot de asemenea fi stimulate, dar intr-un grad mai mic.

 

1. Parul

Mangaierea capului partenerului ajuta la relaxare, asa ca este recomandata la inceputul si la finalul unei partide sexuale.

 

2. Gura

 

chocolate.jpg



 

Sensibilitatea buzelor creste pe masura ce partenerii se excita, saruturile devenind din ce in ce mai pasionale.

 

 

3. Urechile

 

Urechile sunt parti ale corpului foarte sensibile, in special la barbati. Pentru o stimulare intensa, te poti concentra in timpul preludiului pe lobul urechii si pe partea din spatele acestuia.

 

4. Pieptul/ Sanii

 

Sanii femeilor sunt mult mai sensibili la stimulare decat cei ai barbatilor.

 

5. Prostata

 

Prostata se mai numeste si punctul G la barbati pentru senzatiile intense pe care acestia le simt atunci cand este stimulata. La barbati acest punct este stimulat prin intermediul perineului. La femei, punctul G este situat pe peretele anterior al vaginului.

 

6. Anusul

low-waist-blow-flowers-ass-print-sexy-lingerie.jpg


Reprezinta o zona extrem de erogena atat pentru femei cat si pentru barbati. Sexul anal va ajuta sa obtineti un orgasm extrem de puternic.

7. Penisul si testiculele

Penisul si testiculele sunt zone extrem de sensibile la barbati si fiecare zona a acestora este strans legata de alte zone ale corpului.


8. Vaginul

Orgasmul vaginal este extrem de puternic pentru ca intrarea vaginului este dotata cu un numar foarte mare de terminatii nervoase.

 

orggg.jpg

 

9. Spatele

 

O alta zona foarte sensibila pentru cele doua sexe, este spatele. La femei se recomanda stimularea zonei situate de o parte si de alta a coloanei vertebrale, iar la barbati zona cuprinsa intre buric si pubis.

 

Pentru o viata sexuala reusita trebuie sa iti cunosti bine partenerul, sa ii cunosti zonele erogene. Tine cont de faptul ca, pana la urma, intregul corp este o imensa zona erogena.