Exista o serie de momente cheie in care daca li se propune sa faca sex, accepta imediat.

Studiile arata ca in viata femeilor exista anumite momente si situatii in care acestea sunt mult mai dispuse sa aiba parte de contact sexual.

Toate aceste lucruri se intampla in subconstientul ei. Iata care sunt momentele pe care trebuie sa le urmaresti daca iti doresti ca partenera ta sa fie pasionala si dornica de a avea parte de o partida de sex incendiar.

Cand e foarte fericita.  In momentul in care este in culmea fericirii, femeia tinde sa accepte mult mai usor ideea de contact sexual considerand ca acest lucru ii va spori si mai mult fericirea. Fii sigur ca nu se va gandi de 2 ori inainte de a accepta.

Dupa o cearta. Credeai ca "sexul de impacare" este un mit? Ei bine...se pare ca este cat se poate de adevarat. Certurile au tendinta de a le creste tensiunea femeilor ce se cearta cu patos. Mai mult decat atat, psihologii recomanda ca dupa cearta femeia are nevoie de iubire insa in cazul acesta trebuie iubita usor agresiv pentru ca acest lucru o va face sa uite ce anume nu i-a convenit initial.

La 2 saptamani de la menstruatie. Aceasta este si perioada in care majoritatea femeilor sunt la ovulatie. Asadar, aceasta este momentul pe care il astepti. Cu siguranta nu vei fi refuzat.

Cand este foarte stresata. Foarte multe femei considera ca sexul le poate scapa de stres. De altfel, psihologii spun acelasi lucru, ca o partida de sex atunci cand s-a adunat foarte mult stres ajuta femeile sa elimine din energia negativa.

Cand este geloasa. Cu cat este mai geloasa pe partenerul ei, cu atat e mai dispusa sa faca sex. Mare atentie insa! Daca este sigura ca a fost inselata, va fi dispusa sa faca sex cu oricine numai pentru a se razbuna pe partener. Iar daca gelozia ei e nejustificata, dorinta ei de a face sex cu partenerul creste.

Cand gateste. Pare greu de crezut, insa trebuie stiut ca femeile au fantezii dintre cele mai suprinzatoare. Una dintre acestea ar fi si sexul pe masa din bucatarie. Astfel, daca barbatul ii face avansuri in timp ce gateste, este foarte probabil sa cedeze.