Femeile au fost, sunt si vor ramane o enigma.

Pot fi de la cele mai iubitoare persoane de pe fata pamantului pana la cele mai dificile dar un lucru este cert: iubesc sexul la fel de mult ca barbatii. 

Indiferent de tipul de sex la care ne referim, daca este oferit cum trebuie, femeia se va simti satisfacuta pe deplin. De altfel, asta e ceea ce isi doreste orice barbat in momentul cand ajunge in intimitate.
 
Nu exista reguli concrete despre “ce-si doresc femeile”, difera gusturile, educatia sexuala, apetitul sexual (ce poate fi oricum crescut) insa exista anumite aspecte ce ar putea fi urmarite totusi pentru o partida de sex reusita.
 
1. In primul rand femeile isi doresc atentie; tocmai de aceea preludiul este foarte important: mangaierile, saruturile in zonele lor sensibilie, plus cateva soapte la ureche iti vor garanta succesul pentru urmatorul pas. Si mai important este sa te lasi ghidat de ea; in functie de cum raspunde corpul ei la actiunile tale sa continui, sa amplifici sau sa treci mai departe. 
 
2. Femeile isi doresc protectie; acesta este unul din motivele pentru care in general femeile prefera barbati mai inalti decat ele (nu te alarma daca nu esti destul de inalt, si in acest caz exista exceptii). In acest mod ele se simt protejate atat pe strada cand le tineti de mana dar si acasa in pat (unde le place in general sa fie dominate). Exista si cazuri in care partenerei ii place sa domine! Faptul ca esti mai puternic si totusi te lasi dominat, le excita mult pe femei!
 
3. Fiti prezenti doar acolo! Uneori probleme de la munca, stresul zilnic, cearta cu cineva drag ne macina pe tot parcursul zilei si nu ne dau pace nici in momentele placute. Desi putini ar recunoaste asta, aceste aspecte (atat de marunte la prima vedere) va pot afecta viata sexuala. Incercati sa va detasati de tot ce e in jur si sa va bucurati unul de celalalt. Imaginati-va ca nici voua nu v-ar place sa sarutati o persoana ce este absenta, cu privirea in alta parte, gandindu-se la cum sa-si solutioneze problemele.
 
4. Diversitate. Sub nicio forma nu trebuie sa lasi monotonia sa intervina in viata ta sexuala. Incearca lucruri noi. Si femeile au fantezii, fiti deschisi unul cu celalalt si lasati ideile sa prinda contur. Desi vor fi reticente la inceput, intr-un final curiozitatea si dorinta de ceva nou le va determina pe femei sa va impartaseasca anumite dorinte. Ati fi surprinsi domnilor sa aflati la ce se pot gandi femeile!
 
5. Femeilor le place sa se joace. Nu conteaza cum, sau cu ce (unele nu ar spune “nu” jucariilor) dar le place sa se joace. Asta le va excita mult si vor aprecia efortul facut doar de dragul lor ( si iti vor multumi). 
 
6. Fii romantic! Unele femei sunt inebunite dupa momente romantice, altele nu… daca iti cunosti partenera destul de bine vei sti exact ce apreciaza, iar daca nu esti un tip romantic, poti sa-i faci din cand in cand cate o supriza. Partenera va fi incantata si sunt sanse mari sa iti intoarca “favorul”.
 
7. Iubeste-i corpul. Sunt femei care tind sa-si creeze complexe legate de corpul lor, de sexualitatea lor, de aceea este foarte important sa-i spui (mai ales in timpul preludiului) ca este frumoasa si ca adori fiecare parte din corpul ei - o demonstratie a acestui fapt ar ajuta.
 
8. Uneori femeile isi doresc doar dragoste, uneori isi doresc doar sex- sau ambele. Nu poti intui lucrurile astea dar ii poti citi reactiile atunci cand sunteti in momentele voastre intime. 
 
Acestea sunt cateva lucruri generale despre ce isi doresc/si-ar putea dori femeile. Nu uitati cat de important este sa comunicati si sa va exprimati dorintele, fanteziile, sa vorbiti deschis despre ceea ce va place in materie de sex.