Transport si Livrare

Prin Curierat Rapid aveti livrarea gratuita pentru comenzile mai mari de 300 RON iar pentru comenzile sub 300 RON, costul de livrare este de 14 RON.

Livrarea produselor se face prin plata ramburs. Deoarece serviciile oferite de Compania Nationala Posta Romana nu au ajuns la o functionare perfecta, exista posibilitatea ca avizul de instiintare sa nu ajunga la dvs in timp util. In astfel de cazuri, va rugam sa mergeti in termen de 4 zile lucratoare la oficiul postal ce apartine de adresa furnizata de dumneavoastra. Noi va garantam ca toate produsele confirmate de operatorii nostri sunt expediate 100%.

Ambalarea este discreta, nu va dezvalui continutul pachetului si va fi facuta in conditii de maxima igiena.
In cazul in care doriti sa primiti coletul cat mai repede si sa alegeti o alta adresa in afara de a dumneavoastra (de ex. sa vi se aduca la locul de munca) puteti alege curieratul rapid. Este singura varianta in care nu sunteti obligat sa furnizati aceeasi adresa din buletin, insa costul este de 14 RON. Pentru informatiile si detaliile legate de livrare, veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri.

Prin curierat rapid produsele ajung la dumneavoastra in 1-2 zile, iar prin posta in 3 zile lucratoare.

Saptamanal va puteti bucura de reduceri de 10 % la o gama variata de produse sau de pachete promotionale avantajoase.

Nu exista limita minima pentru a face comanda! Va garantam confidentialitate! Atat adresa dumneavoastra de e-mail cat si datele dumneavoastra personale sunt obiectul relatiei pe care o aveti cu site-ul nostru www.eross.ro , asadar nu incurajam spam-ul. Preturile au inclus TVA.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTERUL EROSS
Afla primul de cele mai tari reduceri oferte si promotii Eross
Web Design by Shen Media
Copyright © 2024 Eross