Tu esti satisfacuta de viata ta intima?

Orgasmul unei femei releva personalitatea partenerului!

 

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea Albany din New York, tipul de orgasm pe care o femeie il experimenteaza, este determinat in mare parte de personalitatea partenerului. Rezultatele studiului fac mentiuni asupra intensitatii si frecventei orgasmului, precum si asupra gradului de satisfactie pe care acesta il ofera femeii.


 

 

 

 

 

Este el ideal pentru tine?


Cercetatorii mentioneaza faptul ca femeile care isi considera partenerii atractivi din punct de vedere fizic, experimenteaza orgasme mai intense si mai frecvente. De asemenea, acestea intretin relatii sexuale cu partenerii lor, de mai multe ori pe saptamana.


orgasmomujer.jpg




Un alt aspect al studiului se axeaza asupra aspectului socio-economic. S-a ajuns astfel la concluzia ca, barbatii cu un venit financiar peste medie, reusesc sa isi satisfaca mai bine din punct de vedere sexual, partenerele de viata.


Acest lucru nu inseamna ca femeile sunt materialiste ci ca, stresul si preocuparea pentru a rezolva problemele financiare pot duce la scaderea  libido-ului   si la orgasme mai rare sau mai putin intense.


org.jpg






Un alt factor important in obtinerea unui orgasm intens este simtul umorului. Un partener amuzant, va stii cum sa te destinda, cum sa te faca sa te relaxezi. O partida de sex inceputa cu zambetul pe buze va fi cu siguranta una reusita.


Tu cunosti personalitatea partenerului tau? Ia in considerare acesti factori pentru a-ti imbunatati si condimenta relatia cu partenerul de cuplu.