Atunci cand imaginatia se impleteste cu ceea ce se intampla intre cearsafuri

Ni le inchipuim mereu, oriunde, sub diferite forme, aceasta fiind si modalitatea prin care oamenii isi exploreaza sexualitatea. Fanteziile pot deveni libertatea ta.

Sexualitatea oricarei persoane este alimentata mai ales de fanteziile sexuale pe care le are. Insa fanteziile nu iau intotdeauna o forma reala, ele pot ramane doar in imaginatia noastra.

In plus, fanteziile difera in functie de sex. Daca femeile isi inchipuie scenarii demne de filmele de dragoste hollywoodiene, barbatii se gandesc inzecit mai mult decat femeile la fanteziile lor sexuale care nu sunt deloc de neglijat. Acest lucru se poate datora faptului ca barbatii au in corpul lor un nivel mai ridicat de hormoni sexuali.

Iata un top al fanteziilor sexuale la care se gandesc atat barbatii, cat si femeile in timpul actului sexual.

Menage a trois. Cred ca una dintre cele mai preferate fantezii in randul barbatilor este sexul cu 2 femei deodata. In ciuda faptului ca barbatilor nu le e atat de simplu sa multumeasca o singura femeie, ideea ca ar putea sa aiba 2 femei in acelasi timp il incanta. Acesta este momentul propice de a-si demonstra virilitatea. O astfel de fantezie, transpusa sau nu in realitatea, iti poate creste seminificativ libidoul si ajuta la imbunatatirea vietii de cuplu. Ai mare grija daca aveti vreodata ocazia sa puneti in practica aceasta fantezie. Daca nu sunteti siguri ca asta va doriti, totul se poate transforma intr-o experienta ce ii va rani pe cei implicati.                                        

Sexul perfect. Una dintre cele mai dorite fantezii ale femeilor si barbatilor implica partide de sex pasional, alaturi de o persoana dispusa sa faca orice. Partenerul acestui tip de fantezie poate fi cineva cunoscut, un coleg de serviciu, o persoana din anturajul tau sau chiar partenerul tau de viata. Atractia erotica devine din ce in ce mai intensa atunci cand anumite persoane pe care le doresti iti sunt interzise sau persoana respectiva nu este accesibila. Aceasta fantezie presupune saruturi pasionale, sex oral si anal. Chiar daca in viata reala nu practici unul dintre aceste doua tipuri de sex, fantezia ramane totusi in imaginatia ta.  

Bondaj si supunere. Femeile sunt de obicei cele care doresc sa fie supuse. Tu te opui, insa in interior, corpul doreste mai mult. Punctul culminant este penetrarea care duce la un orgasm exploziv. Femeile adora sa faca uz de puterea masculina a partenerului, sa fie legate, sa simta degetele lui prin parul ei si sa fie usor palmuita pe fese.
Insa e bine de stiut ca exista si barbati carora le face placere sa fie dominati in pat. Pozitia in care tu stai deasupra este o forma de dominare. De aceea este bine sa existe mereu un echilibru si de ce nu, fanteziile sa varieze in functie de moment.  

Sex in fata oglinzii. In dorinta de a vedea pe altcineva facand sex sau de a fi vazut si tu in momentele intime, fantezia cu sexul in fata oglinzii iti poate fi de mare ajutor. Reflexia din oglinda provoaca o placere deosebita cuplurilor si in plus, sexul in fata oglinzii creeaza un puternic stimul vizual.  

Jocurile erotice. Jocurile erotice fac referire la femeia care interpreteaza un rol. Este imposibil sa nu fi trecut pe langa un sex shop si sa nu fi vazut in vitrina un costum ideal pentru genul acesta de fantezie. Costume de asistenta medicala, costume de latex sau chiar costume ce pot lua forma unei leoaice sau pisicute salbatice, iti sunt de mare ajutor atunci cand vrei sa interpretezi un rol sexy. De asemenea, accesoriile de genul catuse, cravase din piele sau cu puf, completeaza perfect tinuta pe care o alegi in interpretarea rolului. Jocurile erotice pot fi usor transpuse in realitate si este una din fanteziile ce iti permit cele mai multe variatii.