Putin se vorbeste despre sexualitatea feminina si multe se ascund.

Un studiu al Universitatii din Cicago spune ca erotismul feminin depinde de

emotiile si sentimentele asociate cu sexul. Cu toate astea, exista inca numeroase mituri legate de sex, placere si erotism la femei.
 
Iata care sunt cele mai comune mituri:
 
1)Femeile nu se masturbeaza
Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Indiana, pe un esantion de 2.056 de femei, cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, a concluzionat ca peste 50% dintre ele se masturbeaza frecvent. 
 
 
 
2) Nu este igienic sa intretii relatii sexuale in timpul menstruatiei
 
Aceasta este o conceptie adanc inradacinata in mentalitatea oamenilor inca de pe vremea bunicilor noastre dar, potrivit anumitor specialisti, daca o femeie doreste asta si partenerul nu are nimic impotriva, nu este nici o restrictie in ceea ce priveste sexul in timpul menstruatiei. Se mai spune si faptul ca relatiile sexuale in aceasta perioada diminueaza durerile menstruale.
 
3) Punctul G este cea mai erogena zona a femeii
Punctul G reprezinta o mica portiune din zona genitala, localizata in jurul uretei si avand numerosi nervi, fapt ce o face deosebit de sensibila la stimuli. Dar faptul ca ar fi unicul punct erogen al femeii, nu este dovedit stiintific.
 
4) Se ajunge la orgasm doar prin penetrare
Pentru ca femeile sa aiba orgasm nu este neaparat necesara penetrarea. Cercetatorii explica ca clitorisul este zona erogena prin excelenta la femei si din aceasta cauza, stimularea acestuia este vitala pentru ca o femeie sa experimenteze placerea in timpul actului sexual.
 
5) Sexul oral este doar pentru barbati
Femeile se bucura de sexul oral, iar studiile recente au relevat faptul ca majoritatea femeilor au experimentat sexul oral inainte de a avea prima lor relatie sexuala vaginala.
 
6) Femeile nu savureaza sexul anal
Ultimul bilant publicat de "Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor", arata ca 32.6% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 18 si 44 de ani, practica sexul anal. In anul 1992 procentul era de doar 25%.
 
Multe dintre aceste mituri au fost demontate de studiile stiintifice, dovedind faptul ca femeile se bucura de sex la fel de mult ca barbatii. Uita de inhibitii si savureaza  fiecare moment petrecut cu partenerul tau.
 
sursa: sexualidad.salud 180.com