Good things come to those who wait !

Desi orgasmul reprezinta punctul culminant al actului sexual, acesta nu trebuie sa fie principalul tau scop.Slow Sex este cea mai noua tendinta in materie de sex in zilele noastre. Aceasta tehnica impune sa te bucuri de actul sexual in pasi lenti, sa savurezi fiecare moment si sa amani cat mai mult timp momentul ejacularii pentru ca experienta sexuala sa fie de lunga durata si inolvidabila. Pe scurt, trebuie sa prelungesti preludiul dar cu anumite subterfugii.

Slow Sex- termenul sexual la moda pentru a intarzia ejacularea

Stii deja binecunoscutul motto: fericirea nu reprezinta un scop ci un drum, sau cu alte cuvinte, nu destinatia este importanta ci drumul parcurs pana acolo. Acelasi principiu se aplica si in materie de sex; orgasmul nu trebuie sa fie niciodata un scop, ci rezultatul unei sesiuni  de practici sexuale delicioase si incitante. Acest termen de slow sex incearca sa explice tocmai acest principiu: ca sa te bucuri pe deplin de relatiile intime acestea trebuie practicate cu calm si rabdare.

 

Tehnica de Slow Sex impune sa amani cat mai mult momentul orgasmului sau al ejacularii pentru a profita la maxim de fiecare moment al activitatii sexuale. Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa incerci tehnica de Slow Sex si sa urci pe culmile placerii:

 

1. Explorati-va corpurile

Pare ceva banal dar ce ar fi daca ai discuta cu perechea ta si i-ai propune o noapte diferita? O noapte in care sa fie interzisa penetrarea si in care sa va oferiti placere prin alte mijloace. De exemplu sa va jucati cu diferite tipuri de antingere, sa explorati acele zone pe care nu ati indraznit pana acum sa le atingeti sau sa va folositi de muscaturi, masti pentru ochi sau diferite accesorii fetish cum ar fi bice si cravase.

 

2. Luati o pauza si vorbiti

Cand va aflati la jumatatea drumului spre orgasm luati o pauza. Acest lucru nu numai ca va va ajuta sa intarziati orgasmul dar va crea si o legatura mai stransa intre voi. Faptul de a te putea opri in timpul sexului pentru a discuta cu celalalt, goi si privindu-va in ochi denota o relatie bazata pe incredere reciproca. In aceasta pauza bineinteles ca nu veti discuta despre vreme; profita de aceasta oportunitate pentru a afla fanteziile sexuale ale celuilalt si ce lucruri il/o excita.

 

3.Este interzis sa folositi mainile

Pentru a amana orgasmul nu este tehnica mai buna decat aceea de a nu folosi mainile. Poate parea o copilarie dar este mai dificil si mai excitant decat ai crede. Cu mainile scoase din joc ar trebui sa iti folosesti imaginatia pentru a cauta jocuri erotice, accesorii fetish sau alte lucruri care sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivul.

 

MH0114_FEA_SEX_04.jpg

 

 

4. Jucariile erotice

Exista la ora actuala pe piata o categorie ampla de jucarii erotice din care sa alegi si care te vor ajuta sa iti condimentezi viata sexuala. Ia in considerare faptul ca, de exemplu, un vibrator poate fi folosit si pe alte zone ale corpului tau, nu numai pe zonele genitale si poate fi extrem de excitant.

 

5.Foloseste- ti simturile

Actul sexual iti permite sa te folosesti de toate simturile pentru a avea experiente incitante, fie ca este vorba de jocul cu cuburi de gheata, fie ca este vorba de atingerea trupului gol cu anumite obiecte sau de consumul anumitor alimente cu rol afrodisiac.

 

6.Mareste nivelul de erotism

Pentru a intarzia climax-ul te poti folosi de anumite fantezii sexuale: o lenjerie sexy, un striptease, o pereche de catuse...sau, de ce nu, abandoneaza patul si fa sex in locuri mai putin obijnuite ale casei tale.

 

7. Cu ochii acoperiti

Atunci cand ambii sunteti legati la ochi si nu va puteti vedea partenerul, celelalte simturi sunt mult mai ascutite. Este senzual si amuzant sa va descoperiti cu ajutorul mainilor si al buzelor. Faptul ca nu va puteti folosi de simtul vizual va obliga sa parcurgeti intregul proces mai lent.

 

240_F_127088564_NWITZKaR6mGeVX8foX5chLaqhPg1g0lt.jpg

 

 

8.Felatie si cunnilingus

Desi nu trebuie sa se insiste pe aceste practici prea mult,  acestea pot fi un mare aliat pentru un act sexual de lunga durata. Pentru a nu ajunge prea repede la orgasm, in loc sa te concentrezi pe penis sau clitoris, pune accent pe zonele din jur cum ar fi labiile, testiculele, perineul etc.

 

9.Incearca lucruri noi

Pur si simplu faptul ca incerci ceva nou in materie de sex (o noua pozitie de exemplu) va duce la o intarziere a ejacularii si a orgasmului. Este normal ca atunci cand incerci ceva nou sa dureze mai mult pentru ca nu stii anticipat ce trebuie sa faci sau cum va reactiona partenerul. De asemenea, puteti incerca sa intretineti relatii sexuale in alte locuri decat in casa, cum ar fi in masina, de exemplu. Pur si simplu faptul ca pozitia nu va fi la fel de confortabila si ca va cere un efort mai mare din partea voastra pentru a va coordona miscarile va face ca actul sexual sa dureze mai mult.

 

10. Provocati-va reciproc sa vedeti care rezista mai mult

In multe cazuri partenerii isi impun sa ajunga cat mai repede la orgasm pentru a fi in pas cu celalalt, pentru ca se simt rusinati daca dureaza mai mult sau din multe alte motive.

 

Speram ca iti vor fi folositoare aceste sfaturi si ca te-am convins sa incerci o noua abordare a sexului. Tine minte ca lucrurile bune se lasa asteptate!



sursa:enfemenino.com